Uw ideale domeinnaam, is die nog vrij?

Heeft u een nieuw domein nodig voor bijvoorbeeld uw nieuwe bedrijf, project of persoonlijke website dan bent u bij Webmedia - Nijmegen aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid aanbod aan domeinnaam extensies aan voor een voordelig tarief.

Twijfel niet langer en check snel of uw domeinnaam nog vrij is!

Wat heeft onze webhosting te bieden?

DirectAdmin

Het #1 gebruikte hosting controle panel ter wereld, wij zorgen dagelijks dat onze hosting een hoge uptime en snelheid behoud.

Direct geleverd

Als de dienst is betaald, dan is uw product binnen 1-2 minuten actief! U kunt vervolgens direct gebruik maken van uw hostingpakket.

Persoonlijk support

Komt u er als klant niet uit? Support staat bij ons hoog in het vaandel en wij helpen u wanneer het u uitkomt. Wij staan klaar voor onze klanten!

Klantenpaneel

Gemakkelijk klantenpaneel waar u al u dienst kan beheren, en uw facturen kan bekijken en betalen. Kom je er niet uit kun je altijd contact opnemen met ons!

Waarom Webmedia - Nijmegen

De prijs van een webhostingpakket is enrom belangrijk. Teveel betalen voor kwalitatieve webhosting is bij Webmedia - Nijmegen niet aan de orde, dat vinden wij namelijk niet eerlijk!

Hosting Nijmegen

Onze hosting wordt vanuit Nijmegen verhuurd, Wilt u eens zien hoe het eruit ziet? Kunt u altijd een afspraak maken en kunnen we een rondleiding geven!