Het stabiele netwerk van Webmedia - Nijmegen

Webmedia - Nijmegen biedt vanuit een uitgebreid aanbod webhosting aan, niet alleen maar webhosting maar ook sharedhosting, streamhosting en hosted nextcloud. Onze webhosting heeft vele voordelen, bijvoorbeeld automatisch backups, verschillende PHP versies en nog veel meer.

Wat heeft onze Reseller hosting te bieden?

DirectAdmin

Het #1 gebruikte hosting controle panel ter wereld, wij zorgen dagelijks dat onze hosting een hoge uptime en snelheid behoud.

Direct geleverd

Als de dienst is betaald, dan is uw product binnen 1-2 minuten actief! U kunt vervolgens direct gebruik maken van uw hostingpakket.

Persoonlijk support

Komt u er als klant niet uit? Support staat bij ons hoog in het vaandel en wij helpen u wanneer het u uitkomt. Wij staan klaar voor onze klanten!

Klantenpaneel

Gemakkelijk klantenpaneel waar u al u dienst kan beheren, en uw facturen kan bekijken en betalen. Kom je er niet uit kun je altijd contact opnemen met ons!

Waarom Webmedia - Nijmegen

De prijs van een webhostingpakket is enrom belangrijk. Teveel betalen voor kwalitatieve webhosting is bij Webmedia - Nijmegen niet aan de orde, dat vinden wij namelijk niet eerlijk!

Hosting Nijmegen

Onze hosting wordt vanuit Nijmegen verhuurd, Wilt u eens zien hoe het eruit ziet? Kunt u altijd een afspraak maken en kunnen we een rondleiding geven!