Webmedia - Nijmegen

Hoger in Google door websites aan elkaar te koppelen

09 April 2021

Na het ontwerpen en opvullen van uw website met teksten en afbeeldingen, is het tijd om het aantal bezoekers van uw website te laten groeien. Hoe zorgt u er momenteel voor dat u meer bezoekers krijgt? U kunt kiezen voor betaalde advertenties in zoekmachines of op blogs, u kunt kiezen voor de diensten van een linkbuildingbedrijf of zelf werken aan een hogere positie in de zoekresultaten van een zoekmachine. Er zijn verschillende mogelijkheden om de positie van uw website te verbeteren. Denk bijvoorbeeld aan het toevoegen van content aan een interessante blog, het aanschaffen van meerdere domeinnamen om deze aan elkaar te kunnen koppelen, enzovoorts.

Tip: een blog zorgt er niet alleen voor dat uw website hoger in de zoekresultaten terecht zal komen, ook keren bezoekers sneller terug als u een blog met interessante content op uw website heeft staan.

Domeinnamen aan elkaar koppelen

Naast de mogelijkheid om een blog op te starten kunt u kiezen voor extra websites, waarop u een link plaatst naar uw belangrijkste website. Doordat u op die manier een sterk linkprofiel opbouwt, zal een zoekmachine als Google uw website steeds meer waarderen. Bij ons is het nu mogelijk om twee domeinnamen voor de prijs van een domeinnaam te bestellen. Deze domeinnamen kunt u vervolgens zelf vullen met interessante content, wat te maken heeft met het onderwerp van uw eigen website. Des te kwalitatiever de content is, des te waardevoller zullen uw websites voor Google en andere zoekmachines worden.

De website mobielvriendelijk maken

Bij de aanschaf van extra domeinnamen speelt de vormgeving van de websites op deze domeinnamen een veel minder belangrijke rol. Het gaat voornamelijk om de content en de relevantie van de website. Kies bij voorkeur voor een domeinnaam waarin het belangrijkste zoekwoord van uw hoofdwebsite terugkomt.

Team
Team