Webmedia - Nijmegen

Dienst - Onderhoud

De website moet constant worden bijgewerkt, niet alleen voor Google, maar ook voor potentiële klanten. Daarom kost het veel tijd om een website up-to-date te houden en is het belangrijk dat het goed gebeurt!

Waarom is onderhoud nodig?

Bij het onderhouden van een website wordt er vaak gedacht aan simpele updates, dit is echter slechts een klein deel van het totaalplaatje. Zo is het belangrijk dat je niet alleen de updates correct uitvoert maar er ook voor zorgt dat er mogelijke bugs niet meegaan. Het is ook van belang dat je website een back-up beschikbaar heeft en altijd een extra thema om op terug te vallen. Ook voor Google is het belangrijk dat je je website blijft verbeteren en vernieuwen. Door aanpassingen te maken, dwing je Google om je website opnieuw te indexeren. Dit zorgt ervoor dat je website een hogere seo score behaalt en niet wordt ingehaald door je concurrentie.

Wil je jouw website onderhoud aan ons uitbesteden of heb je wat meer informatie nodig? Neem gerust contact met ons op, Webmedia - Nijmegen denkt graag met je mee!

Mockup 2
Projecten

Recent afgeronde projecten

CONTACT OPNEMEN

Interesse in een van onze diensten?

Contact opnemen