Webmedia - Nijmegen

Wij zijn Webmedia - Nijmegen

Bij Webmedia - Nijmegen denken we graag mee aan de beste oplossing voor jouw online bedrijf! Vraag vrijblijvend jouw offerte aan of neem contact op.

WIE ZIJN JULLIE?

Waarom Webmedia-Nijmegen?

Webmedia - Nijmegen helpt het MKB, freelancers en ondernemers die veilig, goedkoop en snel online willen gaan. Dankzij onze kennis en ervaring kunnen wij websites designen die op elk platform optimaal functioneren. Het hebben van een goede website zorgt voor herkenning bij uw doelgroep en het genereren van nieuwe leads!

Ook voor uw hosting zit u bij Webmedia - Nijmegen goed! Wij hebben een uitgebreid aanbod aan webhosting zoals shared hosting, VPS dedicated en colocatie. Daarnaast heeft onze webhosting vele voordelen waaronder automatische backups, verschillende PHP versies en nog veel meer.

Webmedia - Nijmegen is actief in de hostingbranche en voorziet inmiddels hosting voor meer dan 300 websites en bedrijven. Door onze jaren aan ervaring zijn onze hostingpakketten en support zo afgestemd dat we voor elk bedrijf hosting op maat kunnen bieden. Profiteer dus mee van onze deskundigheid en ervaring en vraag vrijblijvend jouw offerte aan!

Honderden bedrijven maken gebruik van onze hosting. Wij vinden het daarom belangrijk dat je inzicht hebt over hoe onze klanten over ons denken en hoe onze oplossingen bijdragen aan hun online succes.

Team
Ervaringen

Deze klanten waren je voor!

Kenneth was erg behulpzaam toen ik mijn domeinen wou overzetten naar zijn webhosting. Dat geeft vertrouwen dat iemand steeds met je meekijkt en duidelijke uitleg geeft. Het heeft hem zeker uren gekost om mij daarbij te helpen en daar vraagt hij geen een euro extra voor. Echt een ondernemer met hart voor de zaak!

Jordie Scheepers Eigenaar

Goed en kwalitatief

R Vermasen Webhost4all.nl

Via Webmedia Nijmegen hebben we een script laten schrijven voor 1 van onze Joomla websites (in Javascript). Op basis van een beschrijving met de gewenste functionaliteiten is er een quote opgemaakt met een realistische prijs. Na akkoord was het werk precies zoals gewenst aangeleverd op de van tevoren aangegeven datum, prima dus.

Maarten Maarten

Uitstekende Service! Snel geholpen, meedenkend, maakt tijd voor je wanneer je nog met vragen zit. Aanrader!

Steven de Jong Steven de Jong

Één van de betere partijen! Altijd goede service & geen vraag is teveel! Heb mijn plek inmiddels gevonden hier!

Glenn van Hal Eigenaar giam.nl
CONTACT OPNEMEN

Interesse in een van onze diensten?

Contact opnemen