Webmedia - Nijmegen

Optimaliseer je bedrijfsnetwerk met Unifi Managed Network

24 januari 2024

Een stabiel, betrouwbaar en efficiënt netwerk is cruciaal voor elk bedrijf. Veel ondernemers proberen zelf een netwerk op te zetten, maar dat blijkt al snel een stuk lastiger dan gedacht. Want hoewel het internet veel uitleg biedt, is je netwerk stabiel houden toch een hele specialistische klus. Daarom introduceert Webmedia - Nijmegen met een nieuwe dienst: Unifi Managed Network.

Wat is Unifi Managed Network?

Unifi is een professionele, bekende speler op de markt voor netwerkapparatuur. Zelfs grote bedrijven en hotels gebruiken het. Het is ook niet zo gek, want het is een slim systeem waarmee je al je netwerkapparatuur kunt managen. Of het nu gaat om routers, switches, beveiligingscamera’s of VoIP-telefoons. Het werkt feilloos met elkaar samen, in een ecosysteem dat we ‘Unifi’ noemen.

Wanneer je op zoek bent naar netwerkapparatuur dat simpelweg altijd werkt, kom je al snel uit bij Unifi. Dankzij de uitgebreide rapportagemogelijkheden van Unifi Managed Network kunnen we het netwerk altijd in de gaten houden. Zo voorkomen we onnodige storingen. Want uiteindelijk gaat het erom dat je online bent én online blijft.

Waarom is goed netwerk zo belangrijk?

Stel dat je een belangrijke klant over de vloer krijgt. Je hebt een online presentatie voorbereid. Je laptop staat al klaar: de beamer staat warm te draaien en je hoeft alleen nog in te loggen. En op dat moment stopt het hele netwerk met werken. Je moet je klant later terug laten komen. Heel vervelend, en je slaat er een modderfiguur mee. Als bedrijf wil je de zaken goed geregeld hebben. Daar hoort ook een stabiel netwerk bij.

Met de groeiende dreiging van cyberaanvallen, wil je natuurlijk dat je netwerk goed beveiligd is. Ook daarbij kan Webmedia - Nijmegen je helpen. We gebruiken de uitgebreide beveiligingstechnieken die Unifi biedt. Mocht je later het netwerk willen uitbreiden, dan is dat geen probleem: Unifi is ontzettend schaalbaar.

Waarom Webmedia - Nijmegen inschakelen?

Unifi staat bekend om haar gebruiksvriendelijkheid, maar dat betekent niet dat iedereen ermee aan de slag kan. Het implementeren en beheren van een uitgebreid netwerk kun je het best laten doen door een specialist. Onze professionals weten namelijk precies hoe ze alles moeten instellen en hoe ze aanpassingen maken aan jouw bedrijfsbehoeften. Eventuele problemen lossen we snel op. Geen gedoe, maar efficiënt en doelgericht handelen.

Als bedrijf zou je je helemaal niet moeten bezighouden met internetstoringen en netwerkproblemen. Je wilt gewoon ondernemen. Gelukkig is het internet ónze corebusiness. Zo weet je zeker dat je altijd online bent, dat je wifi uitstekend werkt, en dat je bestanden gemakkelijk kunt delen. En natuurlijk kun je ook alle bijpassende Unifi-apparatuur (zoals beveiligingscamera’s en VoIP-telefoons) op het netwerk laten aansluiten.

Heb je vragen over onze nieuwe dienst? Of wil je weten wat wij voor je kunnen betekenen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. We zijn er om je te helpen!

Optimaliseer je bedrijfsnetwerk met Unifi Managed Network 1
Optimaliseer je bedrijfsnetwerk met Unifi Managed Network 2
Delen: