Webmedia - Nijmegen

Waarom je als klein bedrijf het beste voor Ubiquiti Unifi kunt kiezen

24 juli 2024

Een bedrijfsnetwerk aanleggen en onderhouden: dat is een hele klus. Zeker als je een kleine ondernemer bent, zit je er niet op te wachten om een fulltime netwerkbeheerder aan te nemen om ervoor te zorgen dat alles goed blijft werken. Met de Managed Unifi Network-diensten van Webmedia - Nijmegen, is dat ook helemaal niet nodig. De technologie van Ubiquiti is zo flexibel, dat het voor veel kleine bedrijven een goede keuze zal zijn. Waarom zou je voor dit merk kiezen? En welke waarde kunnen wij jouw bedrijf bieden?

Betere beveiliging

Dit zou altijd de nummer één reden moeten zijn bij het investeren in je netwerk: omdat je beveiliging erop vooruit gaat. Zeker in zakelijk verband is het ontzettend belangrijk dat niemand zomaar toegang krijgt tot je vertrouwelijke informatie. Bovendien kan onder meer ransomware ervoor zorgen dat je een flinke financiële schade oploopt. Bij ransomware worden je bestanden door een virus versleuteld, en krijg je je bestanden pas terug als je losgeld betaalt. Tenminste, dat zeggen de cybercriminelen. In de realiteit krijg je je bestanden nooit meer terug.

Daarom is het belangrijk je te wapenen tegen cybercriminaliteit. Voorkom ongeautoriseerde toegang tot je netwerk en bescherm je bedrijfsgegevens optimaal met Ubiquiti Unifi. Met deze technologie is het ook eenvoudig om een VPN om te zetten, zodat medewerkers ook vanuit huis kunnen inloggen en kunnen werken. De extra veilige verbinding zorgt ervoor dat gevoelige gegevens niet in verkeerde handen vallen. 

Je netwerk is sneller

Lang wachten tot je bestanden openen? Val je bijna in slaap voordat een bestand is gekopieerd naar een andere locatie? Ubiquiti Unifi maakt gebruik van de meest geavanceerde technieken om dat soort situaties te voorkomen. Het is razendsnel en bovendien ontzettend stabiel als het gaat om WiFi-mogelijkheden. De draadloze access points zorgen voor een naadloze dekking op kantoor.

Werk je liever bekabeld, dan kun je gebruik maken van stabiele, snelle switches, die ervoor zorgen dat je netwerk stabiel draait, en bovendien op raketsnelheid loopt. Zelfs als je grote bestanden als video’s wilt verzenden, kan je netwerk dit gewoon aan.

Het netwerk groeit met je mee

Geen enkel bedrijf wil klein blijven. Elke ondernemer wil graag groeien. Maar niemand wil in de toekomst een grote investering hoeven doen om het netwerk bij de tijd te houden. Eén van de grootste voordelen van Ubiquiti Unifi is dat het heel schaalbaar is. Je kunt het netwerk eenvoudig uitbreiden om aan groeiende behoeften te voldoen. Denk bijvoorbeeld aan extra access points, switches of andere apparaten toevoegen aan het netwerk. Je bent flexibel, zonder grote investeringen te hoeven doen.

Of je nu een klein bedrijf hebt, een middelgroot bedrijf of dat je bedrijf groeit als kool: Webmedia - Nijmegen staat altijd in de startblokken om je te ondersteunen bij je netwerk vragen. Wij zijn jouw partner voor Managed Unifi-netwerken. Dat werkt heel simpel: Webmedia - Nijmegen onderhoudt je netwerk en lost problemen op, en jij kan doen waar je goed in bent: ondernemen. Wil je meer weten? Neem dan contact met ons op.

 

Waarom je als klein bedrijf het beste voor Ubiquiti Unifi kunt kiezen 1
Waarom je als klein bedrijf het beste voor Ubiquiti Unifi kunt kiezen 2
Delen: