Webmedia - Nijmegen

Webmedia - Nijmegen gaat binnenkort een dedicated server pagina lanceren!

2 april 2024

Een goede server vinden is geen makkelijke klus. Gelukkig hoef je hier niet meer naar te zoeken. Webmedia - Nijmegen gaat namelijk binnenkort een dedicated server pagina lanceren in samenwerking met onze partner in Duitsland!

Hierdoor kun je eenvoudig gebruik maken van deze dienst bij je favoriete partner! Zo heb je binnen no-time de ideale dedicated server, zonder dat je hier zelf achteraan hoeft. Wij regelen dit dan op een eenvoudige manier voor je, zodat je van alle gemakken voorzien bent. 

Wat is een dedicated server precies?

Het is natuurlijk wel zo handig dat je weet wat een dedicated server precies inhoudt. Een dedicated server is een server die specifiek is toegewezen aan jouw software. Zo wordt de server dus niet gedeeld met andere ondernemers met een website. Het is dus gewoon een server, maar dan helemaal van jou. 

Deze dedicated server zorgt ervoor dat je altijd gebruik kunt maken van je eigen software. Niemand anders kan bij de software en je kunt altijd bij de dedicated server. Het maakt dus niet uit op welke dag van de week en om welk uur het gaat. Deze server is voor jou altijd bereikbaar. In het Nederlands wordt dit ook wel een toegewijde server genoemd. 

Alles in één bij Webmedia - Nijmegen 

Hoe ideaal is het om je website/webshop te laten bouwen en onderhouden door hetzelfde bedrijf? Daar zijn wij natuurlijk al jaren een ster in. Wil je ook een server via ons huren, zodat je een volledig eigen server hebt? Dit kan straks ook door middel van onze partner in Duitsland!

Op die manier heb je straks alles voor je website onder één dak geregeld. Webmedia - Nijmegen regelt hierdoor alles voor je website of webshops. Hierdoor hoef je hier zelf eigenlijk niet meer naar om te kijken. Je hebt op die manier altijd een bedrijf waar je op kunt rekenen. 

Wat zijn de voordelen van een dedicated server?

Voordat je een volledige server op gaat eisen, wil je natuurlijk wel weten wat de voordelen van een dedicated server zijn. Daarom hebben we de voordelen hieronder voor je op een rijtje gezet. Zo weet je precies waar je aan toe bent als je een server bij ons huurt:

Neem contact op voor meer informatie!

Zodra je alle voordelen van een dedicated server hebt gelezen, kunnen we ons voorstellen dat je er graag gebruik van wilt maken. Dat is geen enkel probleem. Je kunt altijd contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken en alvast te kijken naar de opties. 

Ben je toch nog niet helemaal overtuigd? Dan kun je altijd contact met ons opnemen voor meer informatie. Je kunt ons altijd een mailtje sturen of het contactformulier invullen. Anders zijn we te bereiken via een telefoontje of appje binnen de openingstijden.

Webmedia - Nijmegen gaat binnenkort een dedicated server pagina lanceren! 1
Webmedia - Nijmegen gaat binnenkort een dedicated server pagina lanceren! 2
Delen: