Webmedia - Nijmegen

Webmedia - Nijmegen is er even tussenuit

12 september 2023

Webmedia - Nijmegen is er even tussenuit. Van 15-09-2023 tot 30-09-2023 zijn we daarom iets minder bereikbaar. Tijdens de vakantie laden we de batterij weer even op, om jou straks weer optimaal te kunnen helpen. Geen paniek bij storingen of andere problemen: we blijven
altijd beschikbaar voor noodgevallen.

Zo neem je contact met ons op

Terwijl we op vakantie zijn, kun je alsnog gewoon contact met ons opnemen. Dat doe je, zoals je gewend bent, via het contactformulier. De gewone telefoonnummers voor bellen en WhatsApp staan uit, maar ons storingsnummer is gewoon bereikbaar. Het duurt wel een beetje langer voordat je een reactie krijgt via het contactformulier. Het storingsnummer wordt natuurlijk direct opgenomen.

Wil je iets aan ons kwijt, dan is het contactformulier gebruiken de handigste manier. Je ontvangt direct na de vakantie een antwoord.

Vakantie en je SLA

Misschien heb je voor een SLA van Webmedia - Nijmegen gekozen. Goede keus! Alleen nu zijn onze techmonkeys even aan het klauteren in de bomen. Levert dat problemen op? Natuurlijk niet. Afspraak is afspraak: de SLA’s blijven gewoon gelden. Afhankelijk van welk pakket je hebt gekozen, krijg je dus gewoon ondersteuning.

We zorgen altijd voor de beste kwaliteit hosting, want jouw website moet uiteraard gewoon online blijven. Er is altijd iemand aanwezig om urgente problemen snel op te lossen.

Na de vakantie weer geheel bereikbaar

Zodra we weer terug zijn, beginnen we weer met het beantwoorden van e-mails. Dat kan heel even duren, want we hebben eerst een goede kop koffie nodig om weer op te starten. Je mag na de vakantie weer business as usual van ons verwachten. Elke dag beantwoorden we je vragen weer, en natuurlijk staan ook onze telefoons dan weer aan.

Voor aanvragen zijn we ook gewoon beschikbaar. We beantwoorden je aanvraag zo snel mogelijk na de vakantie.

Ik wil mee!

Dat snappen we. Helaas zijn de tickets al geboekt en kunnen we geen personen meer toevoegen. De vliegmaatschappij zal het ook niet waarderen als je stiekem meegaat in het ruim. Logisch dat je Webmedia - Nijmegen helemaal niet wilt missen, maar soms moet je ook

 

Webmedia - Nijmegen is er even tussenuit 1
Webmedia - Nijmegen is er even tussenuit 2
Delen: