Webmedia - Nijmegen

Onze blogs

Blogartikelen zijn een goede manier om meer relevant informatie te vinden en up-to-date te blijven over de laatste nieuwtjes.

SPF, DKIM, DMARC: wat betekenen deze letters?

Datum: 10 april 2024

Veilig e-mailen is cruciaal voor elk bedrijf. Je wilt immers niet dat je vertrouwelijke mails in handen komen van criminelen. Daarnaast hebben veel mensen last van spam: ongewenste reclame.

Meer lezen

Kiezen voor WordPress of Laravel: de voordelen en nadelen

Datum: 2 april 2024

Een webapplicatie is iets anders dan een website. Een applicatie biedt functionaliteit, terwijl een website meestal informatie biedt. Voor elke toepassing zijn verschillende frameworks en systemen beschikbaar.

Meer lezen

Webmedia - Nijmegen gaat binnenkort een dedicated server pagina lanceren!

Datum: 2 april 2024

Een goede server vinden is geen makkelijke klus. Gelukkig hoef je hier niet meer naar te zoeken. Webmedia - Nijmegen gaat namelijk binnenkort een dedicated server pagina lanceren in samenwerking met onze partner in Duitsland!

Meer lezen

Waarom je geen update van WordPress mag missen

Datum: 15 maart 2024

Updates uitvoeren is niet de favoriete hobby van de meeste website-eigenaren. Maar ze zijn ontzettend nodig. Als je geen updates uitvoert, kan je website kwetsbaar worden voor hackers.

Meer lezen

Deze best practices kun je gebruiken voor veilig e-mailen

Datum: 21 februari 2024

E-mail is nog altijd een van de meest populaire communicatiemethoden. Als bedrijf kom je er eigenlijk niet omheen. Helaas is het ook nog altijd een van de meest handige manieren voor criminelen om schade te berokkenen.

Meer lezen

Optimaliseer je bedrijfsnetwerk met Unifi Managed Network

Datum: 24 januari 2024

Een stabiel, betrouwbaar en efficiënt netwerk is cruciaal voor elk bedrijf. Veel ondernemers proberen zelf een netwerk op te zetten, maar dat blijkt al snel een stuk lastiger dan gedacht.

Meer lezen

Kerstgroet Webmedia - Nijmegen B.V.

Datum: 20 december 2023

Nou, wat vloog 2023 voorbij! De 📈 hoge prijzen voor stroom en andere alledaagse producten hebben ons allemaal behoorlijk geraakt. 😟 Maar, desondanks is Webmedia - Nijmegen B.V. getransformeerd van een Eenmanszaak naar een BV! Wat een 🎉 mijlpaal!

Meer lezen

Wat is digitoegankelijkheid en waarom doet het ertoe?

Datum: 7 november 2023

Digitaal toegankelijk zijn, wordt steeds belangrijker. De overheid is er al een lange tijd mee bezig. Het betekent dat schrijvers en vormgevers rekening houden met mogelijke beperkingen van bezoekers van een website.

Meer lezen

Webmedia - Nijmegen is er even tussenuit

Datum: 12 september 2023

Webmedia - Nijmegen is er even tussenuit. Van 15-09-2023 tot 30-09-2023 zijn we daarom iets minder bereikbaar. Tijdens de vakantie laden we de batterij weer even op, om jou straks weer optimaal te kunnen helpen.

Meer lezen